SZORGALMATOS


A tartalomhoz

Kitüntetettek

Büszkeségeink
Antalóczi Árpád - Szorgalmatosért kitüntetett

Szorgalmatos Község Képviselő Testülete "Szorgalmatosért Kitüntető Díj"-at adományozott Antalóczi Árpád úrnak, aki tevékenységével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a mai Szorgalmatos önállósága megszülethessen. Önfeláldozóan munkálkodott azon, hogy Szorgalmatos elérhessen a neki ki szabott úton odáig ahol ma tart.
Bandula István kitüntetett

Szorgalmatos Község Képviselő Testülete "Szorgalmatosért Kitüntető Díj"-at adományozott Bandula István úrnak, aki sokat tett Szorgalmatos környezeti szépségének megóvásáért a település szépítéséért. Feleségével Marikával erejüket is meghaladóan önzetlenül segítenek embertársaikon. Településünkön minden évben megszervezik a Vörös Kereszt véradását. Összetartó családjuk iskola és minta példája lehet minden magyar ember számára.
Hóvirág Népdalkör

Szorgalmatos Község Képviselő Testülete "Szorgalmatosért Kitüntető Díj"-at adományozott a Hóvirág Népdalkör asszonyainak, akik megalakulásuk óta közösségért tevékenykednek, ápolják hagyományainkat, őrzik dalainkat. Elvitték településünk jó hírét a szélrózsa minden irányába, ezzel öregbítették Szorgalmatos hírnevét. Jelentős díjakat szereztek már kórusversenyeken és üde színfoltjai közös ünnepeinknek.
Nagy Imre kitüntetett

Szorgalmatos Község Képviselő Testülete "Szorgalmatosért Kitüntető Díj"-at adományozott Nagy Imre úrnak, akinek segítőkészsége, önzetlensége példa lehet valamennyiünk számára. Egyetlen szóra teljes gépparkjával azonnal rendelkezésre áll az Önkormányzatnak, legyen szó Majálisról vagy hó eltakarításról, amikor az emberi erő már nem elegendő.


Előző évek kitüntetettjei


Molnár Sándorné Ilonka néni

Szorgalmatos Község Képviselő Testülete "Szorgalmatosért Kitüntető Díj"-at adományozott Molnár Sándorné Ilonka néninek.
Köszönet képpen a több évtizedes pedagógusi munkájáért és azért, amit a közösségért tett. Számára a tanítás nem ért véget az óra befejeztével, mindig azt nézte, hogy hol tud segíteni. Kultúrált képviselt és jó közösséget kovácsolt össze a helyi színjátszó körrel.
Nyilánszki Mihályné Erzsike néni

Szorgalmatos Község Képviselő Testülete "Szorgalmatosért Kitüntető Díj"-at adományozott Nyilánszki Mihályné Erzsike néninek.
A több évtizedes munkájáért, amit Szorgalmatos közösségéért tett. Generációk nőttek fel a keze alatt és kerültek ki a nagy betűs életbe, magukkal hozva azt az értéket amit az iskolától és Erzsike nénitől kaptak.
Révész Tamás kitüntetett

Szorgalmatos Község Képviselő Testülete "Szorgalmatosért Kitüntető Díj"-at adományozott Révész Tamás úrnak.
Tekintettel arra, hogy tevékenységével, segítőkészségével növelte Szorgalmatos hírnevét. A településért és az itt lakó közösségért kiemelkedő munkát végzett.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe